sobota 14. dubna 2012

Ton Sai Beach

Po jednom dnu stráveném v Ao Nangu jsme se rozhodli pro přesun na Ton Sai Beach. Měli jsme o ní jen pár informací o to bylo vše dobrodružnější. Přesun trval jen několik minut, cena lodi stála 100 thb, což musím uznat bylo docela dost za 10 minutový přesun, ale jsem ráda, že jsme peníze zainvestovali.
(foto z cesty lodí z Ao Nangu)

My s Eliškou jsme zůstaly se všemi zavazadly na pláži a kluci šli hledat ubytování, pláž byla skoro jen pro nás, všude byly palmy a především nádherné skalní útvary. Ton Sai beach je totiž ráj pro horolezce, najdou zde levné ubytování a skvělé skály, kde mohou celé dny lézt. Vše zde funguje na přátelské bázi, neustále Vás někdo zdraví, ptá se Vás jak se máte, na tuto pláž jezdí především mladí lidé.


Kluci se vrátili cca po hodině a půl hledání ubytování, upozornili nás, že nemáme čekat nějaký extra luxus.  Též nás upozornili na fakt, že ubytování vybrali i díky milému přivítaní, kdy spatřili u vstupu nápis "AHOJ"

A tak jsme se ubytovali, naše ubytování jsme od prvního dne nazývali chatrčí, ale užívali jsme si džungle v které jsme se nacházeli. Ikdyž zrovna nejlepší pocit jsem neměla, když jsme se nacházela v v naší venkovní koupelně a čekala, kdy mi na záda skočí opice. Samotné sprchování pro nás bylo vždy zážitkem, když Vás poštípalo jen cca 10 komárů, byla Vaše koupel úspěšná :-) Zase na druhou stranu ubytování za 80 Kč na den u moře je opravdu luxus:-)
(naše chatrč)

Naše pláž byla krásně usazená mezi skály, mnohdy když byl příliv museli jsme se i brodit vodou, abychom se dostali právě na tu část pláže, kterou jsme si zamilovali. 
(cestou na pláž jsme mohli často pozorovat opičky, jednou jsme viděli i metrového varana)


 Ikdyž nikdo z nás není horolezec, tak přeci jen kluci neodolali a zkusili si chvilku bouldrovat anebo jak se tomu říká:-)



Užili jsme si fajnový den, večer jsem se šli najít nějaké ubytování pro moje rodiče, kteří se za námi měli dopravit hned další den. Večer jsme si na pláži při svíčkách dali několik pivek a poslouchali super hudbu. 








Žádné komentáře:

Okomentovat